Velps KleinKoor

a capella muziek

Dirigent: Natalie Goossens


natalie

http://www.nataliegoossens.nl

Vanaf februari 2017 is Natalie Goossens (koordirigent, componist en muziekdocent) onze dirigent.  Tot 31 december 2009 woonde zij in het centrum van Brussel, waar Natalie werkte als educatief medewerker in de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek. Naast haar werk in de bibliotheek was ze dirigent van enkele koren (dameskoor Cantoremus, vocaal ensemble Gaudeamus), zangeres bij een kamerkoor voor hedendaagse muziek (Aquarius) en student compositie in Antwerpen.

In de voorbije jaren behaalde zij Meesterdiploma’s in Muziektheorie (1999), Muziekschriftuur (1999) en Klarinet (2001), een getuigschrift aan de Bibliotheekschool (2007) en een Master in de Compositie (2009). In 2012 kwam er nog een Bachelor Directie Koor bij.

Na 2 jaar in Zeist gewoond te hebben, woont Natalie sinds eind 2011 met haar gezin in Duiven. Als koordirigent leidt ze repetities en optredens bij nog twee koren: kamerkoor Avoce in Winterswijk en het algemeen gemengd koor MoorSound in Veenendaal. Naast haar werk als dirigent bewerkt Natalie koormuziek en componeert ze nieuwe koorwerken.