Velps KleinKoor

a capella muziek

Koor


koor1  We geven meestal in het voor- en najaar een concert in de nabije omgeving. Op uitnodiging nemen we ook deel aan een vesper, een dienst,  of een culturele manifestatie. Een indruk van de programmering van onze concerten en het repertoire vind je  op de betreffende pagina’s.

Aan de hand van het in te studeren repertoire wordt er gewerkt aan koor- en stemvorming. Dit is een continu proces. Ter voorbereiding op een concert houden we een week  tevoren een studie(zater)dag. Deze dagen zijn altijd inspirerend en gezellig.

Ben je  geïnteresseerd in ons en houd je van zingen? In een koor waarin iedere stem er toe doet? Maak dan eens een afspraak om geheel vrijblijvend een paar keer mee te repeteren. Dit is wederzijds op proef. Is er een muzikale klik en heb e er nog steeds oren naar, dan volgt er een stemtest bij de dirigent.

Om lid te kunnen worden  is o.a kennis van het notenschrift wenselijk evenals het zelfstandig thuis kunnen studeren, zodat  de repetitietijd zo optimaal mogelijk kan worden benut. Voor  bladmuziek wordt gezorgd. Met een berichtje aan Ger Jongeling (info@velpskleinkoor.nl of telefoon: 026 361 1299)  hoor je  het snelst wat de mogelijkheden zijn. Er is plaats in alle stemgroepen.